Picnic tomnatic




Chiar dacă suntem în luna octombrie, weekendul trecut am avut parte de zile însorite și călduroase, așa că m-am gândit să organizez un picnic. De mult mi-am propus să merg toamna la "iarbă verde". 

Îmi plac toate anotimpurile, dar preferatul meu este toamna pentru că este perioada îndrăgostiților și al romanticilor. Este un anotimp încărcat cu emoții și culoare, dar mai presus de toate, toamna înseamnă schimbare. Toamna este anotimpul care ne învață că schimbările pot fi frumoase.



Am pregătit coșul cu bunătăți, am luat o pătură mai groasă și că tot este sezonul, am luat și câțiva dovleci pentru decor. Am pregătit ceva simplu: niște sandwichuri cu șuncă de curcan, cașcaval, salată și roșii, am cumpărat gogoși cu ciocolată (preferatele mele), am pus și niște suc de portocale 100% natural și câteva mere de la bunica. Totul era pregătit, așa că am pornit la drum. Chiar dacă e mai departe de Brașov, al ales să mergem în Pădurea Bogății. Aici este paradisul frunzelor. Oriunde privești cu ochii sunt numai mormane întregi de frunze.






Pădurea purta haine colorate ca pentru o zi de sărbătoare. Peste tot numai pete de vișiniu, portocaliu și galben, de parcă un artist și-a scăpat cutia cu vopsea. Toată natura amuțise și privea cum vântul dansează pași de vals împreună cu frunzele. Din când în când se mai auzea o ciocănitoare și pașii grăbiți a unei ciocârlii care mergea prin frunze. 



Îmi place să-mi petrec timpul în aer liber și să contemplez natura. E atâta liniște și pace, indiferent de anotimp. Chiar dacă e vară sau toamnă, pădurea își deschide larg potecile pentru fiecare om ce vrea să se detașeze de urban. Așa că ieși afară și bucură-te de ce oferă natura.

Pentru a fi la curent cu toate postările nu uita să mă urmărești pe pagina de Facebook și pe Instagram 

Articole ce s-ar putea să-ți placă:

30 de moduri de a te bucura de toamnă
https://jurnalul-unei-calatoare.blogspot.com/2018/09/30-de-moduri-de-te-bucura-de-toamna.html

Locuri de vizitat toamna
https://jurnalul-unei-calatoare.blogspot.com/2017/10/locuri-de-vizitat-toamna.html

Contemplarea naturii
https://jurnalul-unei-calatoare.blogspot.com/2018/09/contemplarea-naturii.html

Comentarii

  1. Gata! Imi iau cosul cu bunatati si ies si eu weekend-ul viitor, de am vreme buna *finger crossed*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am văzut că și weekendu-ul viitor e vreme bună! Poți liniștită să ieși la un picnic tomnatic. :)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cetatea Feldioara

Ruginești, Vrancea

Căsuța cu imagini, Moieciu de Sus

Serbia, Kladovo

Centrul Ecvestru Husar, Slănic Prahova

Top 15 filme despre călătorit

Despre mine

Castelul Bethlen, Criș

Bălțile Cișmașu

Trei Brazi, Brașov