Trei Brazi, Brașov




         La 15 minute distanță de Predeal, ferită de aglomerația de pe DN1 și ascunsă de pădurea deasă, stațiunea montană Trei Brazi își deschide brațele într-o îmbrățișare caldă. Trei Brazi este o zonă mai puțin cunoscută și aici brazii înalți și maiestoși întâmpină orice turist ce dorește să viziteze acest loc. 


        Trei Brazi este situată la poalele Masivului Postăvarul, la 7 km de stațiunea de schi Predeal. Iar altitudinea de 1128 m oferă o panoramă uimitoare asupra munților. Drumul este ușor de accesat și se poate ajunge cu mașina cât și cu trenulețul ce pleacă din Predeal. De la Brașov până la Trei Brazi sunt 30 km, iar de la București sunt 165 km.



       În zonă sunt câteva unități de cazare, dar principala este Cabana Trei Brazi  care este așezată într-un cadru deosebit de atrăgător, o poiană înconjurată de Pârâul Mic și Pârâul Vlăduț. Se pot observa văile nordice ale Munților Bucegi, apoi Bucșoiul cu vârfurile sale colțuroase. Priveliștea este superbă, zărindu-se cu ușurință Muchiile Cheii din Masivul Postăvarul și vârfurile ascuțite ale Pietrei Craiului.

         
Pentru turiștii care caută adrenalină s-a creat și un FunPark  deschis vara cât și iarna. Vara se pot închiria biciclete, ATV-uri, se poate juca paintball sau se pot folosi traseele cu tiroliană. Iarna se pot închiria snowmobile, sănii și colace.


Link FunPark:
http://funparkpredeal.ro/


© Mădălina Cărbunaru

Comentarii

  1. Avem o tara minunata ce merita vizitata felicitari tinerei care apreciaza asta . Astept noi si noi povestiri si poromovari a meleagurilor romanesti .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevărat, chiar avem o țară minunată! Vreau să promovez aceste meleaguri. Mulțumesc pentru aprecieri.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cetatea Feldioara

Ruginești, Vrancea

Căsuța cu imagini, Moieciu de Sus

Serbia, Kladovo

Centrul Ecvestru Husar, Slănic Prahova

Top 15 filme despre călătorit

Despre mine

Castelul Bethlen, Criș

Bălțile Cișmașu