Cu aceiași pantaloni o saptămâna întreagă

Bucureștiul pare liniștit de la etajul 10. Claxoanele și scârțâitul frânelor se aud mai încet, aproape spre deloc. Vreau să uit că acum jumătate de oră eram prinsă în traficul acesta infernal. 

Chiar dacă am avut o zi plină, mai am multe de făcut. În casă e un haos total. Toate camerele sunt pline de cutii, care așteaptă să fie despachetate, iar eu nu am nici o tragere de inimă. Îmi place să mă mut în orașe noi, dar urăsc să despachetez. Necesită multă muncă fizică și multă răbdare. 

Fără chef mă apuc de treabă, iar în câteva ore m-am îngropat între cutiile, nailoane și pungi. Aranjez lucrurile la locul lor, dar când am ajung la ordonarea hainelor pentru a le pune în dulap, realizez că nu am nici o pereche de pantaloni. Încep să caut disperată printre cutiile rămase, însă nu am găsit nimic. Toate zilele au fost un haos: curierii veneau din oră-n oră, eu aduceam și mai mult bagaj. Poate am uitat să împachetez blugii. Nu îmi pot aminti dacă am luat eu cutia sau dacă am trimis-o prin firma de relocare. Așa că habar nu am unde s-a rătăcit cutia cu pantaloni. Partea rea este că în portofel bate vântul și salariul îl primesc fix peste o săptămână.

Nu-mi place să port zile la rând aceleași haine, dar se pare că nu am de ales. Așa că voi purta aceiași pereche de blugi pe care o am pe mine. Voi încerca ca pe timpul săptămânii să-i păstrez cât mai curați, ceea ce nu va fi ușor.

Ziua 1
Mă trezesc plină de energie, dar în întârziere. Aproape că am uitat că trebuie să port aceiași pantaloni așa că-mi piere tot entuziasmul. Fără chef îmi iau pe mine un tricou alb, o pereche de teneși și un sacou bărbătesc. Este o zi obișnuită de muncă și pot să port ceva casual, cât mai simplu, dar în același timp să arate și bine. 


Ziua 2 
Mi-am pus alarma mai devreme așa că am timp să-mi aleg ținuta pentru astăzi. După muncă merg la film cu fetele, așa că aleg ceva tineresc și colorat. O pereche de teneși portocalii, un tricou de aceeași culoare, o geacă de piele negră și un rucsac perfect pentru a-mi îndesa cât mai multe lucruri.


Ziua 3
M-am trezit mai obosită ca niciodată și se simte faptul că m-am dus târziu în pat. Pe lângă faptul că m-am trezit cu fața la cearceaf, astăzi am și ședință. Chiar dacă nu e pe stilul meu trebuie să mă îmbrac elegant. Aleg o cămașă albă de mătase și niște pantofi cu toc cui. Accesorizez ținuta cu un colier statement și sunt gata să înfrunt o nouă zi.


Ziua 4
Nu îmi vine să mă dau jos din pat. Nu suport să mă îmbrac cu aceiași pereche de pantaloni. Mă simt fără pic de inspirație, dar totuși trebuie să creez un outfit pentru că astăzi pe lângă faptul că trebuie să merg la muncă, trebuie să ajung și la un curs despre dezvoltare personală. Ar fi trebuit să mă îmbrăcat elegant, dar m-au ros pantofii. De aceea aleg o ținută mai jucăușă. Optez pentru o bluză cu dungi marinărești, un trenci crem și o pereche de pantofi fără toc.


Ziua 5
Recunosc că nu am mai rezistat și aseară m-am uitat peste niște blugi de damă de pe siteul Answear. Am salivat puțin la ei și mi-am zis că imediat ce primesc salariul plasez o comandă numai cu blugi, bine poate și cu niște încălțăminte de damă. Am văzut o pereche de botine de la Gino Rossi, splendide și sigur o să-mi stea gândul la ele până le am sub proprietatea mea.
Astăzi  pentru că e sfârșit de săptămână am chef să fiu rebelă, așa că aleg să port teneși negri, o cămașă în carouri ce merge mână-n mână cu geaca de piele.


Ziua 6
Am cunoscut pe cineva și a rămas să luam cina împreună. Îmi place de el și vreau să-l impresionez. Vreau să port blugii cu ceva rafinat, însă nu mă pot decide între dantelă sau catifea. După multe ore de holbat în dulap, m-am decis să port o cămașă neagră cu dantelă, o pereche de pantofi și un sacou roșu.


Ziua 7
Se pare că întâlnirea a decurs bine și a rămas să ne vedem pentru a merge la un picnic în Parcul Carol. E soare și frumos afară, ceea ce e bine pentru o întâlnire în aer liber. De data aceasta voi purta o ținută sport, perfectă pentru o ieșire în natură. Aleg un tricou colorat și teneși. Îmi iau perechea mea preferată de ochelari de soare și părul mi-l prind cu o bandană. Pun câteva bunătăți într-un ghiozdan și sunt gata. Dar înainte de a ieși din casă plasez comanda cu produsele pe care le-am ales zilele trecute.
Sper să vină comanda cât mai repede posibil pentru că m-am săturat să port aceiași pereche de blugi. E o adevărată provocare să vii cu ceva nou la aceeași piesă de vestimentație.
Articol scris pentru SuperBlog 2018
Proba 12: 7 stiluri pentru 7 zile, cu un singur element comun: o pereche de jeans
Sponsor

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cetatea Feldioara

Ruginești, Vrancea

Căsuța cu imagini, Moieciu de Sus

Centrul Ecvestru Husar, Slănic Prahova

Top 15 filme despre călătorit

Despre mine

Castelul Bethlen, Criș

Tradiții și obiceiuri de Sânziene

Bălțile Cișmașu

Biserica Neagră, Brașov