Pune accentul pe frumusețe

“Să fii veșnic tânăr nu înseamnă să ai 20 de ani, înseamnă să fii optimist, să te simți bine, să ai un ideal în viață pentru care să lupți și pe care să îl cucerești.

         În fiecare dimineață încerc să-mi amintesc acest citat scris de Prof. Dr. Ana Aslan, femeia care a pus bazele gamei Gerovital. Aceste cuvinte îmi dau putere și mă fac să realizez că fiecare zi e o nouă șansă, o nouă luptă și un nou pas spre împlinirea viselor.

         Recunosc că nu sunt o persoană matinală și mereu mi-am propus să mă trezesc mai devreme, dar îmi e greu să mă rup de lumea viselor și de căldura plăpumii. Sunt sigură că mare majoritate a populației de pe acest glob se lovește de această problemă: trezitul de dimineață. Încă nu am găsit soluția magică, dar mi-am dat seama că dacă stau mult în pat pierd timpul, iar timpul e cel mai de preț dar.

         Așa că mi-am format o rutină de dimineață. Îmi iau halatul roz și pufos, îmi târâi botoșeii până în bucătărie unde îmi pregătesc micul dejun, de obicei aleg ceva simplu fiind prea adormită. De exemplu un bol de cereale și un fruct, nimic mai simplu nici că se putea.  În ultimul timp mănânc în dormitor pentru că ce e mai plăcut decât micul dejun în pat? Citesc în timp ce mănânc, da, da, știu, se spune că nu e bine să citești în timp ce mesteci, dar viața e prea scurtă ca să te gândești la ce nu e bine. Și oricum sunt o persoană nonconformistă. Iar pe lângă asta, e începutul zilei și trebuie să fac fix ce-mi place și ce-mi doresc pentru a mă încărca cu energie pozitivă.

         Când termin de mâncat încep să mă pregătesc de o nouă zi de alergătură între muncă și facultate. Îmi aleg o ținută în funcție de cum mă simt și după trec la make-up.

         Stilul meu este unul natural, iar noua gamă de machiaj Gerovital Beauty  dispune de numeroase variante de produse cosmetice. Fiecare femeie trebuie să își accentueze frumusețea și să își pună în valoare trăsăturile feminine. Sunt de părere că machiajul a fost creat pentru a reda mister, strălucire și finețe.


         Rutina mea de make-up este relativ simplă, încerc să redau un look cât mai natural. Pentru a îmi pune în evidență sprâncenele arcuite folosesc pudră pentru sprâncene care accentuează forma și culoarea, iar pe lângă asta dă o notă misterioasă privirii. Continui cu pudră pentru ochi, iar cu tuș negru fac un cat eyes de milioane asta dacă nu-mi tremură mâna. Pentru gene lungi, pline de volum folosesc Mascara Supreme Lash, ce face parte din noua gamă de machiaj lansată de Farmec. Elementul esențial și de ne evitat în rutina machiajului, buzele. De obicei prefer rujurile mate, iar rujul mat roșu vișiniu e perfect pentru a provoca pofta unui sărut.


         Acestea fiind spuse sunt pregătită să ies din casă și să mă bucur de o nouă zi. Să dau piept cu viața, să zâmbesc și să fac ziua cât mai productivă. Nu îmi fac griji că machiajul nu va rezista pentru că Gerovital oferă beneficii certificate: hidratare, protecție, rezistență îndelungată, matifiere. Iar cu toată alergătura mea zilnică am nevoie de un machiaj ce nu necesită retușuri.

         Produsele sunt disponibile doar în magazinele de brand Gerovital şi Farmec şi în magazinul online www.farmec.ro

Articol creat pentru Spring SuperBlog 2018
         

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cetatea Feldioara

Ruginești, Vrancea

Căsuța cu imagini, Moieciu de Sus

Centrul Ecvestru Husar, Slănic Prahova

Top 15 filme despre călătorit

Despre mine

Castelul Bethlen, Criș

Tradiții și obiceiuri de Sânziene

Bălțile Cișmașu

Biserica Neagră, Brașov