Job dorit+Traducere online=> Vis îndeplinit

e-trad

Știi momentul acela când găsești oferta de job pe care ți-ai dorit-o toată viața, numai că e în străinătate și te lovești de o mare problemă, traducerea documentelor? Așa am pățit eu. În rândurile ce urmează am să vă povestesc cum s-a întâmplat și cum e-trad.ro-Primul magazin online de traduceri din România m-a salvat.

În căutarea jobului perfect și dorit, am candidat pentru mai multe posturi cu speranța că voi fi acceptată. Însă a trecut ceva timp și speranța a murit. Însă într-o zi de martie am primit un mail. Și încă ce mail. Eram acceptată pe un post de promovare turistică, dar nu oriunde, ci în Grecia. Timp de 6 luni trebuie să mă plimb prin toată Grecia, să fac poze și să creez pliante și tot ce ține de atragerea turiștilor. Toate bune și frumoase. Mi-a surâs ideea și simțeam cum inima o ia razna, dar buummm! O mare problemă a apărut. Actele! Certificatul de naștere, diploma de absolvire a facultății, cazierul și adeverința medicală, trebuiau traduse în grecește, în maximum 3 zile. Am crezut că nu văd bine. Mi se părea imposibil. Am sunat în stânga și în dreapta. Toată lumea îmi spunea că nu se pot traduce în 3 zile. E o muncă dificilă și meticuloasă, e nevoie de cel puțin o săptămână, mai ales că e grecește.

Simțeam cum visul meu se năruie și toată bucuria se transformă în tristețe. Vedeam cum orele se scurg și nu știam ce să fac. Mai ales că mi s-a specificat că nu se poate prelungi perioada fiind foarte mulți candidați.

Am început să caut magazine de traduceri online și am găsit salvarea, platforma de traduceri e-trad! Totul e online și poți selecta orice limbă dorești de la engleză, germană, franceză până la mai puțin cunoscute japoneză, albaneză, latină, chiar și grecește. Iar pe lângă aceste numeroase variante, poți să alegi și în cât timp vrei traducerea. Ceea ce mi se pare foarte important.

Cine ar fi crezut că traducerea ducumentelor personale poate deveni o plăcere?

E o platformă ușor de utilizat. Încarci fișierele cu documentele, selectezi limba de traducere, numărul de pagini și timpul de prelucrare. Toate acești pași sunt online, fără să mai pierzi timpul pe drum, plus că poți plăti cu cardul. Totul rapid și vezi cum visul îți devine realitate.

Mii de mulțumiri pentru e-trad și multe aplauze. M-ați salvat dintr-un mare impas și m-ați ajutat să nu-mi pierd oportunitatea de a avea jobul mult dorit.

Articol creat pentru Spring SuperBlog2018

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cetatea Feldioara

Ruginești, Vrancea

Căsuța cu imagini, Moieciu de Sus

Centrul Ecvestru Husar, Slănic Prahova

Top 15 filme despre călătorit

Despre mine

Castelul Bethlen, Criș

Tradiții și obiceiuri de Sânziene

Bălțile Cișmașu

Biserica Neagră, Brașov